Balayage

Balayage er en teknik vi bruger, når vi frihånds farver og ikke et bestemt look. Balayage kan laves i alle farver, og lige præcis som du ønsker det.
Hvis du ønsker denne for for farve behandling, så skal du komme forbi til en konsultation, da det er meget vigtig for mig-
at vi får forventningsafstemt, og snakker om hvad der er muligt og om det er muligt at opnå det ønskede resultat på en dag, eller om det skal laves over et par gange.

Før vi starter på din balayage, skal du have lavet en behandling der hedder crystal gel, den går ind og renser dit hår, for alle urenheder vi får fra vores vand og luften udenfor og den tager 45 min første gang du får den og Prisen starter fra 2500kr og det er i page hår.

 

Babylight

Babylight er ekstrem tynde striber, der bliver lavet med papir.
Man laver Babylight hvis man fx ønsker at blive helt blond på den naturlige måde. Man vil dog næsten altid lave en efter toning når man er færdig med at lave striber, så man rammer den helt rigtig lyse farver, eller hvis man ønsker en root stretch/shadow.

Før vi starter på dine Babylight, skal du have lavet en behandling der hedder crystal gel, den går ind og renser dit hår, for alle urenheder vi får fra vores vand og luften udenfor, og den tager 45 min første gang du får den, og prisen starter på 2500kr og det er i page hår.