Luksus Dame klip

By | Frisørydelser

Luksus Dame klip

Hvis du rigtig har lyst til at forkæle dig selv, så skal du bestille denne luksus klip.
Du starter med at få en grundig samtale med frisøren om hvad dine ønsker og forventninger er til klipningen.
Når i har fundet ud af hvad der skal ske, så er det tid til en lækker hårvask, hvor du vil få vasket dit hår i Iles Formula (det bedste produkt der findes inde for shampoo, balsam og kur), efterfulgt af en afslappende hovedbundsmassage.

Når du kommer tilbage i stolen, vil du få serveret et glas kold Verdi, en lille skål med mandler og håndlavet chokolade og lidt frisk frugt.

Nu vil du blive klippet og føntørret efter dine ønsker og aftale med frisøren.
Til slut vil du få en lille prøve med hjem på Iles Formula, så du kan prøve det 1 gang eller 2 mere der hjemme, og blive lige så forelsket i hendes produkter som jeg er.

Glæder mig til at forkæle dig.

Luksus Dame Klip

By | Uncategorized

Luksus Dame klip

Hvis du rigtig har lyst til at forkæle dig selv, så skal du bestille denne luksus klip.
Du starter med at få en grundig samtale med frisøren om hvad dine ønsker og forventninger er til klipningen. Når i har fundet ud af hvad der skal ske, så er det tid til en lækker hårvask, hvor du vil få vasket dit hår i Iles Formula ( det bedste produkt der findes inde for shampoo, balsam og kur ), efterfulgt af en afslappende hovedbundsmassage. Når du kommer tilbage i stolen, vil du få serveret et glas kold Verdi, en lille skål med mandler og håndlavet chokolade og lidt frisk frugt. Nu vil du blive klippet og føntørret efter dine ønsker og aftale med frisøren.
Til slut vil du få en lille prøve med hjem på Iles formula, så du kan prøve det 1 gang eller 2 mere der hjemme, og blive lige så forelsket i hendes produkter som jeg er.

Glæder mig til at forkæle dig

Hår Farve og Striber

By | Frisørydelser

Hår Farve og Striber

Der er et utal af muligheder, når du vil have farvet dit hår, for det er nemlig kun din fantasi der sætter grænser og vores dygtige frisør Pia med over 16 års erfaring i branchen står klar til at give dig præcis det resultat du drømmer om. Så vil du have lækkert, smukt og strålende hår ? så book en tid eller ring til os så vi kan finde en sammen.

Striber på top og sider

By | Uncategorized

Striber på top og sider

Striber på top og sider er en behandling jeg vil anbefale alle jer der får lavet striber med papir i hele håret, hver 3 mrd.
Normalt går der ca et halvt år mellem man får lavet striber, da det kan være en dyr omgang, men hvis du får lavet denne behandling ca 3 mrd efter den store omgang, så kan du holde din udvoksning nede og dine striber flotte.

Øreakupunktur

By | Uncategorized

ØREAKUPUNKTUR APPETITREGULERENDE

FOR DIG DER GERNE VIL TABE DIG – SLANKEBEHANDLING!

Går du og kæmper med vægten? Er det svært at se resultater på kroppen? Ved hjælp af Øreakupunktur kan du styre dine behov.
Det gøres ved at der sættes fem nåle i hvert øre, på bl.a. de punkter der styrer sult og tørst.

Det anbefales at man bliver behandlet 1 gang om ugen i 3 uger. Derefter kan man blive behandlet efter behov. Hver behandling tager 45 minutter.
Samlet pris på behandlingen er 300 kr for 3 behandlinger.
Sammensætter du behandlingen med massage er det 50 kr pr. gang (ikke inkl. massageprisen). 

ØREAKUPUNKTUR RYGEAFVÆNNING

FOR DIG DER GERNE VIL STOPPE MED AT RYGE!
Er du ryger og vil gerne stoppe? Tænker du over konsekvenserne af at ryge og vil gerne have hjælp til at droppe cigaretterne?
Ved hjælp af Øreakupunktur kan du få nedsat lyst til cigaretterne og hjælpe dig selv på vej til et rygestop.
Her anvendes der 5 nåle i hvert øre. Hver behandling tager 45 minutter. 

Det anbefales at man bliver behandlet 1 gang om ugen i 3 uger eller oftere, dette aftales nærmere ved samtalen til første behandling.
Samlet pris på behandlingen er 300 kr for 3 behandlinger.
Sammensætter du behandlingen med massage er det 50 kr pr. gang (ikke inkl. massageprisen). 

ØREAKUPUNKTUR MOD STRESS, DEPRESSION, ANGST MM.

Går du og kæmper med bekymringer, angst, stress? Øreakupunktur kan her give en afstressende og afslappende virkning, så du bedre kan fungere i hverdagen.
Der anvendes 5 nåle i hvert øre. Behandlingen tager 45 minutter. Det anbefales at man behandler 1 gang om ugen i 3 uger, gerne oftere.
Samlet pris på behandlingen er 300 kr for 3 behandlinger.
Sammensættes behandlingen med anden form for massage er det 50 kr pr. gang (ikke inkl. Massageprisen) 

ØREAKUPUNKTUR MOD ALLERGI

Går du og døjer med allergi her i foråret og om sommeren? Klør det og svier det i øjnene? Så prøv øreakupunktur. Efter fire behandlinger, hvor der sættes 2 nåle. Behandlingen skal gentages 1 gang om ugen i 4 uger.
Samlet pris for behandlingerne er 300 kr. For 4 behandlinger. 

ØREAKUPUNKTUR MOD SMERTER

Har du smerter i led, knogler eller organerne? Så kan du få øreakupunktur, der lindrer smerter.
Behandlingen tager fra 26 minutter til 45 minutter alt efter behov. Det anbefales at behandle efter behov, det kan være hver dag til 1 gang om ugen i en periode.
Pris for 1 behandling er 100 kr.

Sammensætter du behandlingen med massage er det 50 kr. pr. gang (ikke inkl. massageprisen)
Metoderne der bruges, er kendte metoder der anvendes ved stofmisbrug og andre afhængigheder, samt psykiske lidelser.

ER DU BANGE FOR NÅLE?

Så er der alternativer, som faktisk er lige så effektive. Du kan f.eks. få et kugleplaster på, som du selv skal sørge for at trykke på engang imellem.

Babylight

By | Frisørydelser

Babylight

Babylight er ekstrem tynde striber, der bliver lavet med papir.
Man laver Babylight hvis man fx ønsker at blive helt blond på den naturlige måde. Man vil dog næsten altid lave en efter toning når man er færdig med at lave striber, så man rammer den helt rigtig lyse farver, eller hvis man ønsker en root stretch/shadow.

Før vi starter på dine Babylight, skal du have lavet en behandling der hedder crystal gel, den går ind og renser dit hår, for alle urenheder vi får fra vores vand og luften udenfor, og den tager 45 min første gang du får den, og prisen starter på 2500kr og det er i page hår.

Klassisk Ansigtsbehandling

By | Ansigtsbehandlinger

Klassisk Ansigtsbehandling Roskilde

Forkæl din hud med vores klassiske ansigts behandling.

Vores klassiske ansigtsbehandling:

Dobbelt Afrens, peeling, damp, Let dybderens, let aroma massage, maske, serum, dagcreme tilpasset din hud. Afsluttende pleje til øjnene og læber.

incl hals og decolte
Incl retning af bryn i behandlingen
Hudanalyse og vejledning

En ansigtsbehandling, som giver huden ny energi, næring og udstråling. Vores ansigtsbehandling bliver skræddersyet præcis efter din alder og din hudtype. Vi anbefaler at få lavet en  ansigtsbehandling med ca. 6 ugers mellemrum, for optimal pleje og beskyttelse af huden.

Deluxe ansigstbehandling

By | Ansigtsbehandlinger

Forkæl din hud med vores enestående deluxe ansigts behandling.

Vores Deluxe ansigtsbehandling :

Dobbelt Afrens, peeling, frugt syre, damp, dybderens, aroma afstressende ansigts massage, Hovedbunds massage, opstrammende og rensende maske, serum, dagcreme tilpasset din hud. Afsluttende pleje til øjnene og læber.

Incl hals og decolte
Incl retning af bryn i behandlingen
Hudanalyse og vejledning

En deluxe ansigtsbehandling, som giver huden ny energi, næring og udstråling, Den udglatter fine linier og renser i dybden. Vores ansigtsbehandling bliver skræddersyet præcis efter din alder og din hudtype. Vi anbefaler at få lavet en ansigtsbehandling med ca 6 ugers mellemrum, for optimal pleje og beskyttelse af huden.

Anti age ansigtsbehandling

By | Ansigtsbehandlinger

Forkæl din hud med vores effektive Anti age ansigtsbehandling.
Vores ansigtsbehandling:

Dobbelt Afrens, peeling, frugtsyre, damp, dermaroller, dybderens, aroma ansigts massage, skøn fodmassage, maske, Herefter bliver din hud forkælet med INTENSIVE serum med højt indhold af hyaluronsyre og SYNAKE peptiden, dagcreme tilpasset din hud. Afsluttende Anti age pleje til øjnene og læber.

Incl hals og decolte
Incl retning af bryn
Incl vejledning og hudanalyse

Vores specielle ansigtsbehandling, giver huden ny energi, næring og udstråling, med særlig fokus på Anti age. Vores Anti age ansigtsbehandling Reducere og forbygger fine linier og rynker, renser i dybden. Med dermaroller’en reparere huden sig selv og holder sig spændstig og glat. Vores Anti age ansigtsbehandling bliver skræddersyet præcis efter din alder og din hudtype. Vi anbefaler at få lavet en professionel ansigtsbehandling med ca 6 ugers mellemrum, for optimal pleje og beskyttelse af huden. Prøv en Anti age ansigtsbehandling hos Roskilde skønhedsklinik idag.

Teenage Ansigtsbehandling

By | Ansigtsbehandlinger

Teenage Ansigtsbehandling

Denne ansigtsbehandling henvender sig til teenagere, som trænger til udrensning og god vejledning, omkring hudpleje.

Obs til og med 19 år

Huden renses under damp, herefter peeling og dybderens.
Ansigtsbehandlingen afsluttes med maske, tonic og dagcreme

Den perfekte ansigtsbehandling til teenagere med uren hud

Retning af bryn er inkl. i alle vores ansigts behandlinger.