Luksus Spa Pedicure

Luksus Spa Pedicure

 

Forkæl dig selv med en luksus spa pedicure, oplev øjeblikkeligt silkebløde og velplejede fødder. En luksus Spa Pedicure er ren forkælelse til dine fødder, faktisk en ansigtsbehandling men til fødderne, Kom ind i klinikken til en luksus spa pedicure, sid med fødderne i lækkert varmt, plejende fodbad, læn dig tilbage og slap af, læs i et af vores blade eller luk øjnene og nyd det.. Denne behandling er perfekt til dig, der trænger til lidt ekstra end normal pedicure, til dig der nyder fod massage og forkælelse af fødderne.

Luksus Spa Pedicure Behandlingen indeholder:

 

Sanitering af fødderne. Alle bakterier fjernes og fødderne forberedes til behandling.

Lækkert fodbad med enestående og plejende olier, åbner hudens pore og blødgør hård hud mm.

Peeling med en lækker feet scrub fra CND, som fjerner alle de døde hudceller og stimulere nydannelsen af cellerne.

Maske til fødderne som blødgøre, køler og udglatter huden. Omgående bløde og glatte fødder.

Tilfiling af neglene

Neglebånd skubbes og klippes

Lakering i clear eller farver med CND Vinylux lak eller Shellac (mer pris ved Shellac 145,-)

Fodmassage. Ren forkælelse til dine fødder. Med en skøn Massage olie i fodserien fra CND.

Neglebånds creme som fugter og vedligeholder dine nye velpjejede neglebånd

Neglebånds olie, giver fugt, gør neglene fleksible, regenerer ødelagde negle og neglebånd. Solar Oil fra CND er lavet af E-vitamin, Jojoba olie, riskild og mandel olie, som plejer og giver en skønt duft.

 

Prøv en Luksus Spa Pedicure og oplev smukke, velplejede og silke bløde fødder.

 

 

Luksus Spa Manicure

Luksus Spa Manicure:

forkæl dig selv med en luksus Spa Manicure. Oplev omgående silke bløde og velplejede hænder og negle. I behandlingen indgår:

 • Sanitering af hænderne
 • Lækkert Mælkebad
 • Peeling af hænder og finger
 • Neglebpnd skubbes / klippes
 • Maske
 • Afrensning af neglepladen
 • Tilfiling af neglene
 • polering af neglene
 • Hånd lotion inkl. hånd massage
 • Neglebånds plejende creme
 • Neglebånds olie
 • OBS ønskes Shellac eller Vinylux lakering iforbindelse med er mer prisen 145,-

CND Shellac I Forbindelse Med

Shellac Roskilde Skønhedsklinik

 

CND Shellac I forbindelse Med

CND Shellac i forbindelse med anden behandling. Få Shellac på dine negle når du alligevel er i gang med en behandling. Shellac er en blanding af alm lak og gele, det er et genialt negle produkt, med en holdbarhed på op til 2-3 uger på hænder og endnu længere på fusserne..

Shellac påføres som almindelig neglelak, men har INGEN tørre tid, da den hærder i uv-lampe.  Shellac har en enestående glansfuld overflade og utrolig holdbarhed. Shellac giver også ekstra styrke til dine negle. Shellac findes i utallige farver. Få fantastisk flotte negle på hænder og/eller føddermed en Shellac behandling. Kan vælges i forbindelse med, 10 nye negle, Forstærkning, spa pedi og manicure.

 

Siden 1979 har CND udviklet banebrydende professionelle produkter og behandlinger, der udvider og løfter mulighederne for skønhedsbehandlinger til hænder og fødder.

 

CND’s mission er:

At tilbyde saloner og professionelle negleteknikere de allerbedste og mest innovative produkter på markedet, et ekstremt højt serviceniveau, og en uddannelse og support, som er i en klasse for sig.

CND forfølger dette med en urokkelig forpligtelse til kvalitet. Hver eneste af vores produkter er omhyggeligt afprøvet og undersøgt i vores egne laboratorier og gennemtestet minutiøst, før de når hænderne på vores kunder.

 

Med CND ligger alle muligheder åbne for dig

Der gerne vil lave fantastisk smukke, kreative, nyskabende og dramatiske negle. Her kan du virkelig udfolde og udfordre alle dine faglige kompetencer på et højt niveau med unikke, gennemtestede og innovative produkter.

CND er eksklusiv negledesign og -pleje i verdensklasse, som giver dig mulighed for at give dine kunder præcis det look, der understøtter netop deres individuelle stil og personlighed.

 

CND Shellac er ikke kun de professionelle saloner og negleteknikeres foretrukne valg

Når verdens førende designere fra New York til Paris, Milano og Dubai, skal fremvise de nye og hotte trends på alverdens podier, er CND altid at finde backstage. Sammen med de store modedesignere skaber CND trenden for neglemoden.Derfor får du altid de allerbedste, trendsættende og innovative produkter, som er på forkant med udviklingen i en kvalitet uden sammenligning, når du vælger CND

 

CND er verdens største udbyder af produkter og uddannelse til den professionelle neglebranche, manicure og pedicure

Årsagen til CND´s succes kan findes i 3 ting: Et meget grundigt uddannelsessystem, nogle ekstremt professionelle produktlinjer samt et globalt net af loyale negleteknikere og distributører (Team CND).

Ved internationale mesterskaber er CND tillige det mest vindende brand, og negleteknikere fra CND indtager næsten altid podiepladserne både ved DM og verdensmesterskaberne.

CND er en del af Colomér Group, der bl.a. også ejer American Crew, Revlon og en række andre selskaber inden for skønhedsbranchen.

 

Vi kender det allesammen! Neglelak som skaller og ikke holder

Neglelakken har fået en ridser eller et mærke, fordi du troede lakken var tør.
Nu er der kommet et produkt som holder ( CND Shellac) og nu er der igen undskyldninger for at gå med alm. neglelak.

 

Udviklingen af CND Shellac

Det tog ca. 5 år for CND, at udvikle det professionelle negleprodukt CND Shellac TM,
men det var bestemt den lange ventetid værd.
CND Shellac er revolutionerende indenfor skønhedsbranchen.

 

Ingen skader med CND Shellac

Nu kan du med det samme når du har fået CND Shellac på neglene, stikke hænderne i lommerne eller fødderne i skoene uden der kommer skade på neglene, fordi Shellac TM hærder i UV-lys og er 100% tør herefter.

 

CND Shellac er innovation

CND Shellac TM Nail Color fra CND er en ny og innovation måde at tænke neglelak på.
Shellac er et patenteret teknologisk produkt som ingen andre må eller kan efterligne.
Shellac er et blandingsprodukt, der kombinerer en hurtig og nem påføringsteknik.

 

Perfekt holdbarhed med Shellac

Nu kan du sige farvel til hakker, mærker og udtværinger i lakken samt tørretid og sige goddag til CND Shellac™ Nail Color!
CND Shellac holder perfekt i mindst 14 dage og har en utrolig glans.
Shellac fjernes nemt igen på ca. 10 minutter. CND Shellac™ Nail Color er et professionelt produkt, der lægges på neglen som neglelak – først bonder (underlak) også farve og herefter sælve lakken – Herefter hærdes lakken i et UV-lys,hvilket betyder at der herefter er nul tørretid.
CND Shellac indeholder ikke indeholder hverken Akrylater, Formaldehyd, Glutaraldehyd eller HEMA hvilket gør produktet meget allergivenligt.
CND Shellac™ Nail Color fås i et utal af skønne og forførende farver.
CND Shellac™ Nail Color er lige så nem at fjerne, som den er fantastisk at bruge! Ingen iblødsætning eller filing er nødvendig. Neglene svøbes i individuelle CND Shellac Remover folie Wraps – der forhindrer fingre og hud i at blive udsat for acetone.

 

Se CND Shellac Video og bliv overbevist!