Eyelash extensions / Vipper Nyt Sæt

Eyelash Extensions / Nye Vipper

Singel Eyelash extensions er den nyeste metode for at give dig tætte og smukke vipper. Med Singel Eyelash extensions kan vi skabe netop det look du ønsker hvad enten det er mere fylde og tæthed eller lange buede bambi vipper.

  • Med Eyelash extension slipper du for trætte øjne, du behøver ikke bruge mascara og vippebukker og du skåner din sarte hud omkring øjnene for afrensning og gnidning m makeup fjerner.
  • Få Smukke indrammede øjne i en bue af perfekte vipper med Eyelash extensions, stå op om morgenen til et elegant og sofistikeret look som passer lige til dig.

Ved singel Eyelash extension påføres skånsomt en’ vippe af gangen på alle dine naturlige vipper med en lim specielt designet til dette, Limen kommer ikke i kontakt med huden da vipperne glides / limes på dine naturlige vipper.
Som både negle og hår gør det, vokser dine naturlige vipper også, og efter en singel Eyelash extension vil Dine natulige vipper på skift falde af og udskiftes at nye, og derfor anbefaler vi en opfyldning ca hver 3. uge for at bevare det perfekte resultat.

Singel Eyelash extension giver det mest naturlige og holdbare resultat, da der kun på-sættes en’ vippe på en’ vippe, og dermed skabes der ikke store huller som f.eks ved Eyelash extensions m buketter når en vippe udskiftes til en ny. Din vippe cyklus vare ca 35 dage hvorefter vippen udskiftes af en ny. Derfor er det muligt med singel Eyelash extension at bevare dit nye look så længe det ønskes.

 

Lash Lift

 

Eyelash Extensions kan være en fabelagtig løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 6 – 8 uger.

Glem alt om ‘krøllede’ og frizzede vipper som ved alm. vippe permanent. Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i 10 min. hvorefter den neutraliseres, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel. Denne metode er meget skånsom og mere behagelig end ved permanent af vipper, Så gem din vippebukker lang væk og få et Lash Lift hos Roskilde skønhedsklinik istedet.

 

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer.

Vores øjenvipper er en vigtig accessory
Øjenvipper er en af kvindens vigtigste ”accessories”, og smukke øjne er noget af det mest feminine og forførende, vi kvinder har. Mange kvinder oplever dog næsten dagligt øjenvipper der falder af, tab af øjenvipper og knækkede øjenvipper – og det er faktisk helt normalt. Kan afhjælpes med Eyelash extension.

Den typiske vækstcyklus for vores hår, også vipper, er at alle hårene i løbet af et par år alle bliver udskiftet. Så selvom man skulle miste sine øjenvipper, skal man ikke være nervøs – de vokser ud igen. Vi mister løbende vores vipper, der erstattes af nye, så tabet vil ikke opleves så markant, men skulle man miste alle sine øjenvipper på én gang, for eksempel ved sygdom eller brandskade, vokser omkring 40 procent af øjenvipperne på det øvre øjenlåg og 15 procent af øjenvipperne på det nedre øjenlåg ud efter 30 til 45 dage.

Lidt info om øjenvipper:
Vippernes naturlige funktioner
Deres funktion er at forhindre fremmedlegemer i at trænge ind i det sarte øje, og rent refleksivt lukker øjet, hver gang at øjenvippen bliver berørt. Mennesket har typisk mellem 90 og 150 øjenvipper på det øvre øjenlåg og mellem 70 og 80 på det nedre per øje. I snit bliver vores øjenvipper ca. 10 mm. lange.

På grund af øjenvippernes naturlige vækstcyklus, og fordi at hver øjenvippe følger sin egen cyklus, er det helt normalt, at man mister lidt hver dag. Samlet set tager det i omegnen af 4 og 8 uger, inden en øjenvippe er helt udvokset.
Få smukke, fyldige øjenvipper med singel Eyelash extentsions.

Roskilde Skønhedsklinik Udfører Eyelash Extension Behandlinger i Roskilde:

Eyelash extension Roskilde
Eyelash extension allergi Roskilde
Eyelash extension anbefaling Roskilde
Eyelash extension ansigt Roskilde
Eyelash extension bad Roskilde
Eyelash extension erfaring Roskilde
Eyelash extension gravid Roskilde
Eyelash extension guide Roskilde
Eyelash extension ansigtet Roskilde
Eyelash extension i solen Roskilde
Eyelash extension inden solarie Roskilde
Eyelash extension klinik Roskilde
Eyelash extension kræftfremkaldende Roskilde
Eyelash extension cream Roskilde
Eyelash extension når man ammer Roskilde
Eyelash extension når man er gravid Roskilde
Eyelash extension og gravid Roskilde
Eyelash extension piller Roskilde
Eyelash extension risiko Roskilde
Eyelash extension mænd Roskilde
Eyelash extension drenge Roskilde
Eyelash extension top 10 Roskilde
Eyelash extension råd Roskilde
Eyelash extension shop Roskilde
Eyelash extension test Roskilde
Eyelash extension gravide Roskilde
Eyelash extension tips Roskilde
Eyelash extension vandfast Roskilde
Eyelash extension virkning Roskilde
Eyelash extension bad Roskilde
Eyelash extension billig Roskilde
Eyelash extension cancer Roskilde
Eyelash extension center Roskilde
Eyelash extension deal Roskilde
Eyelash extension holdbarhed Roskilde
Eyelash extension kursus Roskilde
Eyelash extension og graviditet Roskilde
Eyelash extension pris Roskilde
Eyelash extension produkter Roskilde
Eyelash extension tilbud Roskilde
Eyelash extension tips Roskilde
Eyelash extension uden parfume Roskilde
Eyelash extension udstyr Roskilde