Om RSK / Roskilde Skønhedsklinik Aps

Roskilde Skønhedsklinik åbnede dørene 1. Maj 2014. Roskilde Skønhedsklinik er en trendy, hyggelig og afslappet klinik, Vi tilbyder en lang række skønhedsbehandlinger lige fra neglebehandlinger til Frisør og Permanent makeup. Roskilde skønhedklinik’s personale har en brændende passion for skønhed og er altid opdateret på de nyeste trends og teknikker, vi deltager jævnligt på opfølgende kurser, messer mm. for at give vores kunder de bedste behandlinger.

Teamet hos Roskilde Skønhedsklinik:

Trine Damgaard

Trine er uddannet Hudplejer hos Amazing Space, derudover er hun uddannet Spraytan stylist og CND Negle teknikker. Trines speciale er hårfjerning med Sugaring, Som hun også underviser i. Makeup, Spraytan, Singel eyelash extensions og alt i negle behandlinger, hun har taget en lang række opfølgende kurser og er utrolig dygtig og proffesionel i alt hvad hun laver.

Trine elsker at give holdbare og effektive resultater. Trine har fokus på den enkelte kundes behov, og lægger stort vægt på personlig behandling.

Husk i kan booke Trine i Tølløse også. Klik her >>: www.denmagiskesaks.dk

Charlotte Riis Petersen

Charlotte er lægeeksamineret kosmetolog fra Nordsjællands Kosmetologskole. Charlotte er morgenfrisk, og står her gerne som den første i klinikkens tidligste timer. Charlotte er kendt for sin grundighed og sin blide omsorg, som måske stammer fra hendes mange års erfaring i sundhedsvæsenet. Charlotte er smilende og imødekommende og hun stræber hver dag efter, at give kunden den bedste professionelle behandling, Charlottes speciale er ansigts og krops behandlinger med produkter fra pHformula som kun benyttes/udføres af Kosmetologer og læger , derudover laver hun diamantslibning, japansk lifting, og Dermatude Metaterapi.

Ada Dietrich

Ada er kosmetolog og gennemgik sin master-uddannelse i CND gelé og akryl negle.
Ved siden af sit daglige arbejde med kunder, er Ada CND’s Internationale Ambassadør
og underviser de næste generationer af negleteknikere. Ada er super dygtigt til nailart
og har en brændende passion for negle..

Christine – Negletekniker

Christine er uddannet negletekniker i Brisa Gel og Shellac fra CND.
Christine er derudover også uddannet kosmetolog fra Cidesco kosmetologskole i 2014
Men hendes store passion er negle. Christine søger altid for at give dig smukke og holdbare negle.
Hun lytter til dine behov og ønsker at du skal føle dig godt tilpas under behandlingen.

Jane Berg

Jane er uddannet sygeplejerske og har sidenhen uddannet sig til
permanent makeup artist. Jane har altid haft passion for skønhed, æstetik og elsker flotte resultater. Hun er perfektionistisk og ekstrem selvkritisk, så hvis du sidder i hendes stol får du ikke lov at gå før dine bryn eller liner er symmetriske og perfekte. Det betyder meget for hende at give en god helhedsoplevelse og hun sætter pris på ærlighed og med hendes rolige hånd sikre et perfekt resultat.

Pia Ellen

Pia har den 4 årige uddannelse som frisør og har arbejdet som frisør i 16 år.
hun er yderest dygtig og er altid med på de nyeste trends og teknikker.
I Pia´s stol vil du med garanti få en god oplevelse.
Pia værner meget om kunderne og går højt op i at ønske og resultat harmonere. Pia mestre også hair extensions Tape metoden. Hos Pia kan du få lige præsis det hår du altid har drømt om.

Se vores video præsentation af Roskilde Skønhedsklinik

RSK Økologi

Roskilde Skønhedsklinik bestræber sig på at være en økologisk klinik. Vi bruger f.eks produkter fra Amazing Space i vores behandlinger og til salg, som er en 100% biodynamisk krops og ansigts pleje serie. Vi bruger pHformula som er parabenefri, ingen lanolin eller mineralske olier og ingen farvestoffer. Vi bruger makeup fra Mineralogie, som er make up lavet af 100% naturlige mineraler, deraf navnet. Vi bruger 100% naturlig sugaring depilar system, som er lavet af vand, sukker og citron. Roskilde skønhedsklinik bruger kun produkter fra CND, til negle behandlinger da disse er allergivenlige og ikke indeholder akrylater, formaldehyd eller gluteral dehyd.

Roskilde Skønhedsklinik har plads til alle, så kom og få en hyggelig dag med din ven eller veninde. Børn er også velkomne. Roskilde Skønhedsklinik afholder løbende events i form af veninde dag, par aften, polterabend mm. Vi har altid gode tilbud til Bruden, gommen og konfirmanden. Kom ind og bliv forkælet, stress af fra hverdagen og oplev skønheden blomstre om dig.

Følg os på Google + klik: Her

Bank oplysninger:

Bank: Nordea A/S
Reg nummer: 2280
Konto nummer: 6891 441 450

IBAN: DK9120006891441450
SWIFT: NDEADKKK
CVR NR. (Vat No) 37 23 44 86

Roskilde Skønhedsklinik Aps byder velkommen.