Hair By Pia Ellen – Professionel Frisør

Frisør Pia Ellen Arbejder som selvstændig hos Roskilde Skønhedsklinik.
Se mere om priser, behandlinger og book tid på hendes hjemmeside.

 

Frisør Pia Ellen i Roskilde

Leder du efter en professionel frisør Roskilde? Og savner du en frisør som kan lave et seriøst håndarbejde? Uanset om du har langt hår, mellemlangt hår eller kort hår?

Så er Pia Ellen hos Roskilde Skønhedsklinik et perfekt valg, eftersom du hos hende har garanteret en kvalitets klipning.
Om du måske kun skal have klippet spidserne af eller om du skal igennem den helt store klipning, så kan vores dygtige frisør hjælpe dig.

Mange års erfaring gør klipningen af dit hår succesrig hver eneste gang.

Hos Frisør Pia Ellen i Roskilde klare vi både dameklip som herreklip og tilbyder også børne klip (op til 12 år).
Så når du vælger Roskilde skønhedsklinik har familien alle muligheder for at blive serviceret.
Vi udføre naturligvis også Toning, Farvning af hår, Striber med hætte, Stanniol striber og meget mere.

Roskilde Skønhedsklinik er altså ikke ”kun” din frisørsalon, men kan også klare næste alle andre skønhedsopgaver du kunne forstille dig.

Se også vores andre behandlinger vi tilbyder dig på Skomagergade 16, 1 sal, 4000 Roskilde

Hos Frisør Pia Ellen i Roskilde går du altid herfra glad og tilfreds

Vores dygtige frisør er naturligvis uddannet, som vil sige at du kan få hjælp til din helt små hårklipninger såvel som den helt store tur. Ingen frisøropgave er for stor eller lille når du besøger Roskilde Skønhedsklinik.

Hos Frisør Pia Ellen bliver du klippet i rolige og hyggelige omgivelser, hvor der altid er tid at gode historier og sladder eller hvis du ønsker at sidde i ro og mag.

Der bliver taget god tid til hver enkelt kunde, og vi sender dig først ud af døren når du er 100% tilfreds med resultatet.

Passioneret medarbejder

Pia Ellen adskiller sig fra andre frisører, da det er hendes helt store passion og en stor ære for hende at kunne gøre dig 100% tilfreds og glad for dit hår

Frisør i Roskilde med kvalitet og professionalisme får du her

Pia Ellen har et højt kvalitetsniveau og udføre professionel service og behandling. Hos hende er du sikker på at få den kvalitet som du ønskede dig da du kom en. Pia sørger en god forventnings afstemning før arbejdet påbegyndes og også undervejs naturligvis. Noget af det vigtigste for langt de fleste kunder er at føle sig trygge når de sætter sig i frisørstolen. En go kommunikation og forventnings afstemning er vigtig for at få det bedste resultat frem.

Hos Hair By Pia Ellen i Roskilde får du altid en grundig rådgivning og vejledning inden behandlingen starter. Hun har en stor erfaring og viden indenfor frisørfaget, og Pia kan aflæse din hårtype og dit ansigt så hun kan give dig gode råd til, hvilket frisure der passer bedst til dig. Så hvis du vil have professionel hjælp, god vejledning og et perfekt resultat hver gang du besøger din frisør Roskilde så er du kommet til det helt rette sted.

Velkommen hos Roskilde Skønhedsklinik