Universal contour wrap

banner5Universal contour wrap

Selve Universl Contour Wrap Behandlingen også kendt som mumie behandlingen, quik slim, body toning osv, går ud på, at stramme op, detoxe kroppen, tone og forme kroppen og i denne behandling reducere man ligeledes cm.

Forberedelse til Universal Contour Body Wrap

Inden din Universal Contour Wrap behandling er det en god ide at peele / skrubbe din hud godt, så alle de døde hudceller er væk og din krop er helt klar til at modtage mineralerne i bandagernes ler.

 

Ankom i løst tøj der må “blive beskidt”, da du kan smitte lidt ler af efter behandlingen. Det kan dog nemt vaskes af og dufter ikke af noget. Har du langt hår er det en fordel at sætte det op i en knold eller andet.

 

Universal Contour Body Wrap er en behandling af HELE kroppen. Når du ankommer, skal du klædes af og du for udleveret et par en’ gangs trusser/bokseshorts, Herefter bliver du målt flere steder på kroppen som noteres i hæftet specielt designet til Universal Contour Wrap behandlinger.

 

Nu er det tid til selve wrappen. Du bliver pakket/bundet ind i specielle, varme og våde bandager, taget direkte fra karret med ler mineralerne. Wrap teknikken er helt unik og bruges kun i Universal Contour Wrap behandlingen. Det kan føltes lidt stramt men bestemt ikke ubehageligt. Behandleren starter med fødder/ben og arbejder sig op efter. De første lag af bandagerne er løse på kroppen og er for at detoxe, de næste lag bandager sidder mere til og er for reducering af cm og forme kroppen.

 

Når du er wrappet helt ind, hjælpes du i en speciel dragt som hjælper til at huden optager mineralerne ( på samme måde som en ansigts maske) er dette en maske til hele kroppen. Og ved hjælp af dragten optager kroppen lerret endnu bedre.

 

Nu hjælpes du op og ligge på en briks, hvor du bliver pakket godt ind i varme tæpper (da de våde bandager ikke forbliver varme som da du fik dem på) herefter for du lov at ligge i 60 min vel underholdt af fladskærmen eller søvnen.

 

60 min er gået og du hjælpes af med dragt og bandager. Det kan føltes lidt koldt at komme ud og det hele. Nu måler vi igen og Universal Contour Body Wrap behandlingen er nu færdig. Du kan tørre evt overskydende ler af med et Håndklæde du for udleveret, og er nu klar til igen at få tøj på. Men pas på måske kan du ikke passe det ! du har jo reduceret en masse fylde af din krop. Rigtig god Universal Contour Body Wrap Behandling.

Hilsen Team RSK

 

Efter Universal Contour Boy Wrap behandlingen anbefaler vi at du de næste 4 dage holder dig fra kaffe, the, juice, sodavand,  sport, bade og sukker. Dette vil holde dit resultat længere.

Det anbefales at få en Universal Contour Body Wrap behandling ca hver 6 uge, da kroppen har brug for udrensningen.

 

Der kan med fordel laves et kur forløb hver 4 uge for reduktion af cm eller hver 7 dag for detox og udrensning af kroppen. er der om råder du ikke ønsker at reducere cm, laves en anden wrap teknik på disse områder.

 

Universal Contour Body Wrappen tager fra du kommer til du går ca 2 timer.