Dermaoxy

dermaOXY er et brand fra MedicTinedic ApS og er dansk udviklede og producerede hudplejeprodukter, der giver huden dens sundhed tilbage og modvirker rynker og tør hud med naturlige virkemidler.

dermaOXY’s behandlinger og plejeprodukter tilfører hud- og hovedbund fugt med den aktive hyaluronsyre, mange antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagenproduktion.

Produktudviklingen er påbegyndt i 2007, og blev præsenteret på det danske marked i 2009. I dag anvendes dermaOXY behandlingen og vores cremeprodukter i 23 lande.

VI har stor respekt for hudens egen struktur, og vil med vores produkt vise at anti-ageing kan gøres uden kosmetiske indgreb. Derfor anvender vi Oxygen – ren ilt – i vores behandling, hvorved vi udskyder hudens ældnings proces, stimulerer hudens elastin og collagen produktion..

dermaOXY er en del af den fremtidige hudpleje, og du ser en forskel allerede efter 1. behandling. Forkæl din hud og mærk selv forskellen ved behandlingen hos Roskilde skønhedsklinik, der anvender dermaOXY.

DermaOXY Diamant slibning

Ved en microdermaBrasion behandling fjerner man blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs.

Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød.
Derudover mindsker microdermaBrasion rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering. Prøv en skøn og virkelig effektiv behandling hos Roskilde skønhedsklinik

DermaOXY INTENSIVE SERUM og Dermaruller.

Dermaoxy INTENSIVE serum har et højt indhold af hyaluronsyre algeekstrakt og SYN-AKE peptiden, der i kombination med de øvrige ingredienser aktivt udglatter rynker og fine linjer i huden. Denne serum bruges i vores behandlinger. Kan også købes på klinikken til hjemmebrug.

DermaOXY/dermarulle en speciel udviklet rulle, der optimerer hudens optagelsesevne af de nærende ingredienser i vores cremer og serum.

Dermaruller laver små micro kanaler i huden, forøger aktiviteten så kollagen og elastin produktionen i huden aktiveres og der produceres nye hudceller.

Vi anvender dermarulle i vores lækre anti age ansigtsbehandling, men kan også købes til hjemmebrug.Der opnås STOR effekt når dermarulle kombineres efterfølgende med INTENSIVE serum.