PERMANENT MAKEUP BRYN

Slip for bekymringerne med permanent makeup bryn

Permanent makeup også kaldet mikropigmentering, er den perfekte løsning for kvinder og mænd der ønsker et flot og friskt udseende 24 timer i døgnet. Og er en enestående udviklet metode, der afhængig af hudens hudtype og tilstand, holder i ca. 2-5 år. Er du træt af at tegne bryn op hver morgen? er du træt af at skulle fjerne makeup hver aften? mangler du lige det der skal til for at skabe skønhed og balance i dit ansigt? Så er permanent makeup løsningen. Med pemanent makeup, skal du ikke tænke på om dine optegnede bryn har smittet af, og om de nu også sidder som de gjorde i morges. Du kan bare nyde et friskt og smukt ansigt hver gang du møder et spejl. Permanent makeup spare dig for en masse tid og hjælper også på huden, hvor den er ekstra sart og tynd og let bliver slidt af makeup fjerner der gnides og gnides mod huden. Skån dig selv og din hud og få lavet permanent make up.

Vi laver permanent makeup bryn med altid opdateret viden og teknikker

Med permanent makeup og denne metode deponerer man allergivenlige mineralske pigmenter, i de øverst dermale hudlag (mellem 0,2-0,5 mm. dybt). Farverne i permanent make up er naturligvis EU-godkendte og 100% sikre at anvende, og udstyret som anvendes ved permanent makeup er avanceret og specialudviklet til denne type behandling, vores dygtige permanent makeup artist tager jævnligt på kurser og er altid med på moden, de nye looks og de sidste nye teknikker så du altid er garanteret en perfekt permanent makeup behandling. Der bliver sat rigeligt med tid af så vi sammen kan finde den smukkeste og bedste løsning for lige netop dig, i hyggelige og rolige omgivelser, her er det kun dig der er i fokus og dig der skal være 100% tilfreds.

Permanent makeup lægger stor vægt på at fremhæve din naturlige skønhed og få dit ansigt i balance, Markerede og perfekte bryn indrammer ansigtet. Målet er at tilføje et ”lille ekstra pift” og give dig mere selvtillid og udstråling. Permanent makeup er hurtigt, permanent makeup er holdbart, permanent make up er skønhed.

Personer som kan nikke genkendende til følgende, kan have stor glæde af permanent makeup

– Make up der løber feks ved svømning, træning og badeferie.
– Manglende eller begrænset hårvækst
– Allergisk overfor kosmetik
– Usikre hænder
– Brugere af briller og/eller kontaktlinser
– Alopesia
– Før eller efter kemobehandling
– spar din tid foran spejlet hver morgen, slut med optegning dag efter dag.
– Få smukke naturlige bryn med permanent makeup.