Universal contour wrap – Body Wrap

Universal contour wrap – Body Wrap der har taget verden med storm!

Universal contour wrap, detoxer ophobede affaldsstoffer, strammer op og udglatter huden, Tab min 15 cm med denne unikke behandling

Har du hørt om den vilde Universal contour wrap ting? Universal contour wrappen der har taget verden med storm! Universal contour wrap, detoxer ophobede affaldsstoffer, strammer op og udglatter huden. Har du topmave, slap hud, mormor arme, appelsinhud, strækmærker m.m, så skal du prøve en Universal contour wrap – body wrap.

HVORDAN VIRKER UNIVERSAL CONTOUR WRAP!

Den specielle formulering af hovedingredienserne, gør at denne fantastiske wrap hjælper til at opstramme, tone og forme, med resultater der holder MIN 30 dage! ingen væsketab.
De samme ingredienser hjælper til at give din hud en sund og glat overflade, ved at fugte og pleje dybt nede, reducerer appelsinhud, og former din krop.
I forhold til hvordan wrappen virker, så stimulerer det vitamin indholdige ler hudens fedtceller og er samtidige med til at frigive de toxiner som har ophobet sig i dem.Ved frigivelsen bliver fedtcellerne mindre og fedtlommen omkring trækker sig sammen.

Hvad er Universal contour body wrap, og hvad gør den?

Universal contour wrap, detoxer ophobede affaldsstoffer, strammer op og udglatter huden, Tab min 15 cm med denne unikke behandling

  • Opstrammer, toner og former
  • Minimerer cellulite (appelsinhud)
  • Forbedrer hudens struktur og tæthed
  • Resultater på kun 60 minutter
  • Lavet med naturlige ingredienser

Opnå vilde resultater med Universal contour slanke wrap. Tab min. 15 cm på bare 60 min.

Prøv en Universal contour Bodywrap behandling hos Roskilde Skønhedsklinik.